InclusionAndDiversity_BusinessImperative

Karrierer

En av suksessfaktorene her i Eaton er vår evne til å hente inn de de dyktigste menneskene fra det globale flerkulturelle mangfoldet, som gjenspeiler våre kunder, ulike samfunn og markeder. Vi fremmer et inkluderende miljø og verdsetter ideer og initiativ som skaper fremtidsrettede løsninger og bedre beslutninger.

For oss er kompetanseheving og oppfølging av hver enkelt medarbeider viktig. Derfor har vi kurs og utviklingsprogrammer for alle medarbeidere på alle nivåer. Våre program og prosjekter er utviklet med tanke på å tilby utfordrende arbeidsoppgaver og gode muligheter for personlig utvikling og karriere. Vi oppmuntrer til kreativ tenking og setter pris på innovative løsninger.

Hos oss får du:

  • Se dine løsninger satt ut i live (dine ideer blir hørt og implementert)
  • Tilføre kunder konkurransedyktig verdi (det viktigste vi gjør)
  • Nyte godt av livslang læring (du får vokse og gro)
  • Karriereutvikling (du blir lagt merke til, anerkjent og får mulighet til å påvirke egen karriere)
  • Være en viktig bidragsyter til utvikling av et globalt selskap i vekst, som er opptatt av å levere verdifulle og konkurransedyktige løsninger til kunder og lokalsamfunn.


Vi trenger stadig flere kloke hoder, og har deg gjerne med på laget.

Se alle ledige jobber i Norge her

For mer informasjon om en internasjonal karriere i Eaton og informasjon om muligheter for studenter eller nyutdannede, besøk våre karrieresider på www.eaton.com/careers.